tiistai 15. maaliskuuta 2011

Inclusive

Viime viikolla H&M:ltä julkaistiin Inclusive mallisto, jonka tarkoituksena on, että malliston vaatteista löytyy kokoja kaiken kokoisille naisille, pienille ja isoille. Toinen erikoisuus mallistossa on se, että niitä saa hankittua ainoastaan netistä tilaamalla. Saatoin itsekin napata itselleni joitakin vaatekappaleita mallistosta.
Tämä valkoinen ja romanttinen pitsi mekko päätyi tilaukseeni. Itseasiassa olin kyllä jo vilkuillut sitä jo muutamista lehdistä.
Toinen vaatekappale, jonka halusin itselleni on tällainen neuletakki. Hmm, en yleensä ole leopardikuosin ystävä ja itseasiassa en omista  mitään vaatekappaletta, joka tuota kyseistä kuosia edustaisi. Neuleessa tuo vaalea väritys vetosi minuun ja ajattelin, että nyt on aika kokeilla mitenkäs minun ja leopardin yhteiselo sujuisi.


Nämä kaksi seuraavaa eivät aivan tilaukseen asti päätyneet, mutta ovat nättejä, nämäkin olisin kyllä mieluusti ottanut, mutta kun tuo vaatteiden säilytys tilani on niin rajallinen, että jossain kohdassa pitäisi yrittää vähäsen rajoittaa.
Ja edellisen kanssa samaa kuosia oleva neulepaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti