sunnuntai 27. marraskuuta 2011

One year older...

Huh, taas on selvitty yhdestä vuodesta hengissä! Täytyy sanoa, että tämän ja viime syntymäpäiväni välillä on tapahtunut niin paljon asioita, joita en olisi osannut vuosi sitten kuvitella. Kaikenlaisesta sitä selviääkin. No on tässä vuodessa ollut paljon hyvääkin. Onneksi näytän edelleen yhtä nuorelta kuin ennenkin, vaikka ikää on taas yksi vuosi lisää. Todisteena tästä pidän sitä, että työharjoitteluni ensi viikkoina eräs työntekijä luuli minua TET- työntekijäksi.Olen otettu. Olisin kovasti halunnut syntymäpäivilleni "I'm 16 today- pinssin," en saanut. Ystäväni kieltäytyi sellaisen ostamisesta. No en minä kauhean suuria traumoja saanut, sillä tänään pääsin pitämään omat lastenkutsut sukulaisille!



Pakotin vieraitani pitämään synttärihattuja. Niistä en kuitenkaan laita kuvaa tänne. Niin hirveä sukulaistyttö en kuitenkaan ole, ainakaan vielä.


Tein itse kakun. Siitä tuli söpö ja todella herkullinen! Muutkin sitä maistaneet sanoivat sen olleen herkullista.


Tämän päivän synttäri-ilme oli tallainen.


Minulla oli eri vaatteet päällä varsinaisena syntymäpäivänäni, mutta ajattelin odottaa niiden kuvien julkaisua siihen, kun saan kaikki kuvat illalta itselleni. Oli mukava synttäri viikonloppu.

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti