tiistai 27. joulukuuta 2011

Rakkaus naisen logiikalla


Jokainen meistä heteronaisista varmasti haluaisi itselleen tällaisen suloisen miehen, joka kehuu miten kaunis oletkaan ja hän kertoo sen sinulle joka päivä ja luultavasti tekee siitä myös laulun ja laulaa sen sinulle aamuisin. Ja hän olisi valmis tekemään vuoksesi mitä vain. Ikävä kyllä olen todennut, ettei se ole kovinkaan realistista.


Ironisesti olen tullut siihen tulokseen, että mitä mahdottomamman kohteen löydät ihastuksellesi, sen parempi. Hyväksi koettuja kohteita ovat esimerkiksi mies joka elää toisella puolella maailmaa, koditon, Englannin prinssi tai supersankari. Mahdottomuudessaan täysin ihania.

Kannattaa myös muistaa, että jos olet päättänyt unohtaa sen ihanan ihmisen jonka kohtasit, niin pidä pääsi. Muuten huomaat pian, että olet polviasi myötä suossa, josta et ihan heti pääsekään irti. Miksei elämä ole yhtä helppoa kuin romanttisissa Hollywood komedioissa?

Kun ikävöit ihmistä, joka elää täysin eri maassa kuin itse,etkä tiedä voisiko teistä tulla mitään paras tapa helpottaa ahdistusta on aloittaa aamusi suklaalevyllä tai vaihtoehtoisesti älä syö mitään koko päivänä. Kuuntele samalla rakkauslauluja, itke ja syö suklaata.

Jos valitsit suklaalevyn, seuraava askel on mennä ystäväsi kanssa syömään överisuuret kakkupalaset ja juomaan teetä.

Tämän jälkeen suunnista alennusmyynteihin ja  osta kaikkea turhaa. Muista mitä enemmän käytät rahaa, sen paremmalta tuntuu.

Tämän jälkeen mene takaisin kotiin, kuuntele lisää rakkauslauluja, ole surullinen ja syö lisää suklaata. Nam!



Huom! Kirjoitus saattaa sisältää itseironiaa.

2 kommenttia:

  1. :*( Jotenkin rakkaana osaan lukea tekstistä rivien välistä asioita, meidän pitää nyt nähdä kun palaat <3

    Onneksi sanonta kuuluu " esteet on tarkoitettu ylitäväksi!"
    Nyt voimia esteisiin ja ajatuksiin vuodelle 2012

    VastaaPoista
  2. Jep, jutellaan sitten ensi vuonna. :D No katso Facessa sun viestit, siellä on jotakin lisäinformaatiota. Cheers...

    VastaaPoista